Power Team

2013.01.17. 12:16


242700_168850023177720_7341537_o.jpgÜdvözlünk a Power Team blogon. Ez az oldal a calisthenics blog folytatásának tekinthető. A témák maradnak továbbra is a megszokott formában, tehát edzésmódszerek, küzdőművészetek, önvédelem, és minden hasonló dolog mi szem-szájnak ingere. A régi tartalmak kicsit átfésülve/aktualizálva naponta fognak ide felkerülni, persze hamarosan jönnek majd újabb posztok is.
A Facebook felület is átalakul, és mivel az új tartalmak csak a Powerteam FB oldalon lesznek elérhetőek, érdemes nyomi egy LIKE-ot. Ha szeretnétek értesülni az új tartalmakról, ne felejtsétek el érdeklődési kör listákhoz hozzáadni az oldalt, különben előfordulhat, hogy nem kaptok meg minden bejegyzést. Ezenkívül, ha tetszik amit olvastál, egy "lájk"-kal vagy megosztással segíthetsz, hogy másokhoz is eljusson a mondanivalóm.Öveket becsatolni, popcornt bekészíteni, és kezdődjön az utazás! ;)

Powerteam Blog a Facebook-on  ITT!

A Powerteam ideiglenes honlapját itt érheted el: www.spartanfighter.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://powerteam.blog.hu/api/trackback/id/tr225023110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása