MaxBrett.jpgAzt ígértem, hogy ebben az írásban megpróbálom összeszedni a Fegyencedzés program előnyeit és hátrányait. Utánaolvastam egy kicsit a külföldi fórumokon, hogy mások hogyan látják ezt az egészet és érdekes dolgokra bukkantam. Sokat beszéltek róla, hogy vajon Wade valós személy-e vagy csak marketingfogás. Lényeg a lényeg, hogy Wade élő, létező személy aki Angliában él, és valóban sokat tud az Usa börtöneiről. Valóban leírta ezt a rendszert, de természetesen -mint az ilyen típusú könyvek 90 %-ban- egy külső szerkesztő rendezte érthető formába az információhalmazt. Kérdés persze, hogy Wade valóban az-e akinek mondja magát. Vannak elméletek, melyek arról szólnak hogy a módszert egy börtönőr vagy éppen újságíró jegyezte le a rabok edzésmódszerei alapján.

Azóta már megjelent a folytatás is, sőt hamarosan várható a harmadik rész is. Addig is fanatikusoknak ajánlanám a hivatalos DVD-ket megtekintésre. 


A hivatalos honlapon bizonyos összeg fejében online személyi edzőt is kaphatsz állítólag Paul Wade személyében. Hogy valóban ő egyengeti-e a személyes edzésprogramodat azt nem tudom, de nem is lényeges szerintem. A lényeg az, hogy van a rendszer mögött egy "szakember", aki segíthet az edzésedben és megválaszolja a felmerülő kérdéseket. 

A Fegyencedzés egyértelmű előnyei mellett a legnagyobb hátránya az eddigiek ismeretében az, hogy az általános fittségen belül csak kevés területre koncentrál, így szükséges kiegészíteni más edzésformával is!!

Az Powerteam facebook csatornához (ex calisthenics)  ITT csatlakozhatsz.

Update: Esküszöm nem beszéltünk össze, de Zsolti is pont most tette ki az említett DVD-k leírását. Mit lehet erre mondani? Mázlisták vagytok ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://powerteam.blog.hu/api/trackback/id/tr415035233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jayworkout 2013.01.22. 16:27:36

A Paul Wade figura csak egy marketingfogás. A fegyencedzés csoportba meghívtuk Al Kavadlot, és kérdeztük tőle, hogy létezik e P.W. - erre azt válaszolta, hogy igen, de csak emailon beszélgettek. Egy dragon dooros interjúban viszont azt mondja Wade, hogy az "Al Kavadloval való találkozásomkor..." - érdekes lenne, ha találkoztak, és Al Kavadlo nem tud róla. Szóval így bukott meg a Wade-sztori. Persze ez a rendszer használhatóságából semmit nem vesz el.

Darky_ · http://powerteam.blog.hu/ 2013.01.22. 16:32:26

A DragonDoor zsenális üzleti fogása :)
süti beállítások módosítása